Ideea trecerii Inspecției Judiciare din subordinea CSM "în aceea a Ministerului Justiției. a ministrului Justiției este extrem de gravă", a susținut joi seară, la Digi 24, filosoful Gabriel Liiceanu.

În opinia acestuia, "Justiția este la un pas de a fi politizată".

Această schimbare de subordonare este inclusă în proiectul de reformă a Justiției promovat de actualul ministru, Tudorel Toader.

Gabriel Liiceanu a avut un dialog pe acest subiect, prin telefon, cu judecătorul Cristi Danileț, fost membru al CSM. Acesta din urmă a criticat moderat proiectul lansat de ministrul Tudorel Toader, a amintit că Inspecția Judiciară a fost în subordinea Ministerului până în anul 2004 dar a precizat, pe de altă parte. că actualul ministru i-a fost profesor la Facultatea de Drept.

Integral pe România LiberăComentarii

@ mircea Bai limbricule, tu esti sterp la minte, ai numai cacat in cap. Bucura-te ca tu nu esti sterp ca ala mare ca bradu, in schimb tu nu numai ca esti prost ca gardu, da esti si cretin ca pula magarului. Asa ca dute si continua sa ai copii idioti ca tine, limbricule.

25 august 2017 16:47

Ionut Jigodia tradatoare a iesit sa-si dea cu parerea. Cata nesimtire la acest individ care a lins clante straine toata viata lui.

25 august 2017 12:26

mircea iar a iesit parazitul Liichianu la supt,mergi mitocanu la ala mare ca bradu si prost ca gardu sa te puna sa sugi la stearpa lui

25 august 2017 11:28

mircea iar a iesit parazitul Liichianu la supt,mergi mitocanu la ala mare ca bradu si prost ca gardu sa te puna sa sugi la stearpa lui

25 august 2017 11:28

UP DATE: "Practic, dacă propunera ar fi legiferată, România ar ajunge (aproape) în acelaș hal cu ... GERMANIA (euro-bantustan în care quasi-TOȚI parlamentarii sunt membrii AGA, procurorii și judecătorii sunt membrii de EURO-partide (politic-koșere), procesele politice sunt la ordinea zilei și ÎNTRAGA ECONOMIE depinde (strict) de comanda politică!" a adăugat dl Liiceanu,.. Cu respect, Mihai Poollică-Diac

25 august 2017 10:54

nae Tu trebuie sa taci , jegos basist ordinar , ne asteptam sa aperi jigodismul basisto-macovisto-johannist , generator de binom devastator pentru toti romanii prin abuzurile incredibile savarsite ! Si tu , filozoful pulii , vrei sa se continue ! Mars !

25 august 2017 9:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.