Două chestiuni cruciale a anunțat Liviu Dragnea într-un interviu la Antena 3. Stați, să nu credeți că a renunțat la imbecilitatea condicii introduse de Olguța sau la inepția SplitTVA introdusă de profesorul de sport Ilan Laufer. Nu! Liderul PSD a mărturisit că în timpul liber joacă Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun și că își va rade mustața când PSD va câștiga alegerile prezidențiale.

După care sec, Liviu Dragnea a recunoscut că iubește: ”Iubesc o fată care e blondă” a spus Dragnea. Știu că sunt trei dar doar oricare două dintre ele sunt cruciale.

Cu 30 de ani mai tânără ca iubitul ei, Liviu Dragnea, Irina-Alexandra Tănase scria pe contul său de Facebook în decembrie 2016 după ce președintele Iohannis a refuzat să o numească pe Shhaideh premier: „se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe www.cronicipebune.ro. Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase are 25 de ani și, evident, e foarte deșteaptă nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia (mulțumim, neamțule!). Fata promite, având în vedere că Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu. Banii publici sunt delicioși.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.