Avocații lui Neculai Onțanu au susținut luni, la Curtea de Apel București, că infracțiunea de luare de mită de care este acuzat fostul primar al Sectorului 2 s-a prescris, judecătorii urmând să dea pe 14 iulie o decizie în acest dosar.

Curtea de Apel București a repus pe rol dosarul în care Neculai Onțanu este acuzat de luare de mită, luni fiind discutată eventuala schimbare a încadrării juridice.

Procurorul de ședință a declarat în sala de judecată că, în cazul lui Neculai Onțanu, trebuie să se aplice legea penală mai favorabilă, care este noul Cod penal.

Integral pe AgerpresComentarii

Bravooo! Justiție de tot căcatul în România. Adică omul primește mită, dar se prescriu faptele și e nevinovat? Păi unde pula calului e dreptatea? În pula calului evident. Ce justiția pulii calului e asta, unde unul care calcă legea în picioare în loc să fie pedepsit, are șanse să scape nevinovat din cauza unei legi staliniste, aia cu prescrierea faptelor. O faptă odată făcută este o faptă reală, deci nimeni nu o mai poate anula. O să ajungem la cazul în care un criminal omoară pe cineva, dar pentru că i se vor prescrie faptele scapă nevinovat? Ce e mascarada asta? Avem ditamai grajdul parlamentar și ditamai cocina parlamentară, pe sticla televizorului vine căcatul ăla de maestrul Bolcaș care ne anunță că lui Xulescu i s-au prescris faptele și nu mai poate fi pedepsit de lege, chiar dacă a fost judecat pentru că realmente a încălcat legea? Morala? Păi fut în gură tot parlamentul României!

10 iulie 2017 20:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.