Propus la functia de vicepremier fara portofoliu, Ion Marcel Ciolacu (50) este unul din oamenii de maxima incredere a lui Liviu Dragnea, din cercul de apropiati cu acces la decizia politica. Dovada relatiei stranse cu liderul PSD este participarea la celebra partida de pescuit cu fostul premier Sorin Grindeanu. Dragnea l-a promovat politic, astfel ca din februarie 2017 este liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

Pe 26 martie, Dragnea posta pe Facebook urmatorul mesaj: “În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9? Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu ??“

Nu e clar cat de ecologist este deputatul PSD de Buzau sau daca Dragnea l-a ironizat, din moment ce in urma cu doi ani apareau fotografii cu Ciolacu la o partida de vanatoare. Detaliul care a scandalizat atunci presa era faptul ca partenerul sau de vanatoare era Omar Hayssam, condamnat la 23 de ani pentru terorism.

Integral pe HotnewsComentarii

Ciolacu?! Aaa, buzoianul ăla scolit la scoala lui Omar Haissam!!! Du-te, mai nene, la vanatoare de bibilici! Le ai tu cu stiintele politice si economice precum bâtul țestului cu dialectica aristotelica. Revulutia din 89 ne-a promovat din faza comunismului marxist in faza sorosismului neomarxist. Stiu ca, pesedist de frunte fiind, nu ai habar ce-s astea, dar nu conteaza, ”Căpitane, nu fi trist / Garda merge inainte ...”

22 decembrie 2017 12:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.