Realizatoarea emisiunii Ştirea zilei, Gabriela Vrânceanu Firea, va pleca de la postul Antena 3, ultima emisiune urmând să fie difuzată în această seară, consemnează Jurnalul Naţional în ediţia sa on-line de joi.

În prezent, jurnalista negociază cu Antena 1 realizarea unei alte emisiuni.

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a început cariera în presă în 1990, specializându-se în emisiuni economice. Din 2001 lucrează în cadrul trustului de presă Intact, fiind redactor şi prezentator al emisiunii „Observator”, precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi al emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3.

Din 2008 a devenit director general al revistei Săptămâna Financiară,după ce anterior fusese director editorial al publicaţiei, de la înfiinţarea acesteia, în martie 2005.
(..)În această seară, Gabriela Vrânceanu Firea este invitata specială a lui Mihai Gâdea la „Sinteza zilei”. Află în această seară ce anunţ important are de făcut una dintre cele mai importante jurnaliste din România.

În exclusivitate, de la ora 21.45, la Antena 3.
Integral pe CotidianulComentarii

un calator Aveti grija pe unde circulati,puteti fi muscate rau de cele doua catele;CASANDRA si SANDA.Sufera de turba.

28 octombrie 2011 7:28

gogu patriotu mooama,am cetitt cu sufletu' la gura tare tzaranca ,deci este ca o avansare in curand antena 1 o sa ramana post de reclame. mai vezi o stire pe 2 si 3,si cand te taie schimbi pe reclame pe 1 tari posturi antenele astea

28 octombrie 2011 7:06

gogu patriotu mooama,am cetitt cu sufletu' la gura tare tzaranca ,deci este ca o avansare in curand antena 1 o sa ramana post de reclame. mai vezi o stire pe 2 si 3,si cand te taie schimbi pe reclame pe 1 tari posturi antenele astea

28 octombrie 2011 6:57

costel Si, nu vad care-i taina! Ce ghidusie e si asta? Ca si cum as schimba eu paltonul cu o scurta sau costumele, de la bleumarin la verde praz! Ce fenomen natural vrea sa insemne trecerea de la o cladire la alta, de la vreun etaj la altul, de la un directorat la altul? Nimic! Aceeasi Marie cu alta palarie! Terminati cu jocurile astea de copii alintati, infatuati, razgaiati! Ce sa spun, bomba mediatica, a trecut Firea de colo, colo! Ce mutatie imagistica s-a petrecut? Canci!

27 octombrie 2011 22:19

sanda Mareeee pierdere frate, o cotofana proasta. Pina si vocea si zimbetul ei sarcastic ma faceau sa schimb postul. O impresionista cu aere de diva. Chestiunea cu doliul hai ca nu e chiar ridicola, in secolul vitezei totul isi are explicatii! Sa plece frate de pe toate posturile ca si asa nu e nici o pierdere, sunt tipe mai modeste si mai dragute care atrag audienta

27 octombrie 2011 21:46

privitor Asta chiar nu merită vreun comentariu.Cât i-a trebuit ei sa treacă de la perioada de DOLIU la cea de adorata ăstuia,cum ii zice primar ?

27 octombrie 2011 21:32

Pisdone Vai, ce pierdere pt.Voiculescu! mai bine ar ramane Voiculescu+fetele lui+TUCĂ...care de fapt conduce din umbră tot...că de aia s-a retras caracaleanul în umbră...daca raman Gâdea, Badea si Ciutacu totul e OK...ca rahatul aruncat de ei face mult...vai ,era sa uit de Dumitrescu...

27 octombrie 2011 21:28

casandra tzaranu Mare kkt ! O analfabeta venita de la coada vacii !

27 octombrie 2011 21:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.