Ludovic Orban a fost ales noul președinte al Partidului Național Liberal. După anunțarea rezultatelor votului, Orban a ținut un discurs în care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și-au acordat votul de încredere și a precizat care sunt obiectivele sale pentru PNL.

Ludovic Orban a ținut să precizeze că dorește să facă din PNL un partid puternic, care să poată rivaliza din nou cu cel care deține în moemntul actual puterea. Este convins că nu are o sarcină ușoară, dar s-a arătat încrezător că viitorul Partidului Național Liberal, sub conducerea sa, va fi unul strălucit.

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată care mă onorează și mă obligă. Pentru mine, viața este de azi mult mai grea, port o răspundere uriașă, de a transforma PNL în forța politică de care are nevoie România. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria Partidului Național Liberal și conține germenii viitoarei victorii a PNL pentru România.”
„PNL sub conducerea mea, va fi un partid de dreapta liberal conservator membru al liberei drepte europene și se va lupta pentru modernizarea și creșterea economică. PNL va fi un garant al îndeplinirii tuturor angajamentelor pe care le are România față de parterii noștri: Parteneriatul Strategic cu Statele Unite, poziția de aliat strategic NATO și de țară membră NATO. Vom rămane un stâlp de stabilitate în această zonă framântată a Europei.”

Integral pe Click!Comentarii

Je Vezi ca deja ai inceput sa mananci kkt. Doar n-ai uitat pe cine a sustinut asta, chiar daca o fi el generalul care tace si face......, ti-a dat un sut in fund de iti zornaiau catusele...

18 iunie 2017 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.