Aproximativ 5.000 de delagaţi liberali vor participa pe 17 iunie la Congresul PNL în care va fi ales viitorul lider al formaţiunii. Organizaţiile puternice vor avea un cuvânt greu de spus, în condiţiile în care, potrivit numărului de delegaţi, primele 10 organizaţii au peste 33% din numărul celor care vor vota.

„Podiumul“ organizaţiilor, ca număr de delegaţi, e împărţit de următoarele filiale: Suceava (189 de delegaţi), Bihor (179 e delegaţi), urmate de Alba şi Cluj, cu acelaşi număr de delegaţi - 175. Lista celor mai puternice organizaţii la Congresul de sâmbătă e completată de Prahova (163 de delagţi), Arad (153 de delegaţi) ,Sibiu (153 de delegaţi), Constanţa (152 de delegaţi), Timiş (149 de delegaţi) Ilfov (144 de delegaţi). Aceste prime zece organizaţii vor avea aproape o treime din numărul total de delegaţi de la Congres.

Integral pe AdevărulComentarii

v Pacat ca aceste delegatii, nu mai au partid si lideri, deoarece PNL, i-au bagat sub "pulpana" lor pe PDL-eprosi, au trecut partidul la PPE, l-au adus pe Ghiolbanis si l-au inlaturat pe Antonescu

11 iunie 2017 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.