Procurorii au stabilit principalele obiective ale expertizei tehnice auto în dosarul Huidu. Ele vor fi aduse la cunoştinţa părţilor, care - la rândul lor - pot avea solicitări suplimentare sau obiecţiuni. După ce obiectivele vor fi discutate cu toate părţile din dosar, se va trece la realizarea propriu-zisă a expertizei. Cât despre obiectivele acesteia, Carmina Reit, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, a declarat pentru jurnalul.ro că acestea vizează condiţiile în care s-a întâmplat accidentul, viteza pe care au avut-o cele două maşini, starea tehnică a autoturismelor etc.

Până în prezent, în dosar nu s-au constituit încă părţi civile, a mai precizat procurorul Carmina Reit pentru jurnalul.ro.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

marius PROBLEMA E MAI MARE.E LA SCARA NATIONALA.....HUIDU E DOAR O PARTE A PROBLEMEI......ROMANII SUNT MANIACI DE CAI PUTERE, DE VITEZA SI ASTA-I REZULTATUL.....NU NUMAI HUIDU E ASA........TOTI ROMANII, IN SPECIAL BARBATII SUNT MANIACI...1% SA RESPECTE LEGILE.......TARA E IN HAOS........DRUMURI BUNE NU SUNT; AUTOSTRAZI NU "e".....PROSTIE "E"...TOTUL DUCE LA HAOS........BAGATI-L DUPA BARE PTR. CA SUNT SIGUR CA 99% E VINA ACESTUIA....E REGRETABIL, DAR MAREA MAJORITATE A NOASTRA , A ROMANILOR....SUNTEM TERIBILISTI.......A OMORAT 3 OAMENI...BULAU!

28 octombrie 2011 4:58

Cornelia Galavan 'LACRIMA RUTIERA' - MOR OAMENI NEVINOVATI. CRIMA RUTIERA DIN CULPA NU SE CONDAMNA IN ROMANIA IN MOD REAL. PRIMUL EXPERT TEHNIC AUTO CONDAMNAT IN ROMANIA, IAR PROCURORUL CARE L-A GASIT NEVINOVAT INITIAL A FOST PROMOVAT SEF LA DNA !!! In perioada 1990 - 2010 au decedat peste 62000 de OAMENI mai mult de jumatate nevinovati ca si cele trei victime decedate la Timisul de Sus. Despre cum se poate musamaliza un dosar penal puteti citi articolul 'S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA' dar si articolele 'CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL ' precum si articolele aparut in CLICK, ieri si azi 'EXPERTUL M-A FACUT,DIN VICTIMA, VINOVATA' si ' MI-A CERUT UN MILION PENTRU O EXPERTIZA BUNA'. Va asteptam pe 20 noiembrie 2011 in Piata Universitatii sa-i comemoram pe cei dragi in cadrul proiectului LACRIMA RUTIERA aprinzand lumanari si depunand flori si varsand din inima o ...lacrima rutiera ca si anul trecut. STOP MORTII STUPIDE IN ACCIDENTE RUTIERE !

27 octombrie 2011 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.