Raluca Turcan a afirmat că statul nu mai poate asigura automat venituri celor care refuză un loc de muncă și va susţine proiectul de lege care presupune anularea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă.

”Cât de greşit este să încurajezi nemunca celor care sunt în putere, pot să muncească, dar nu vor?! România nu îşi mai permite să tolereze nemunca, dacă vrea să păşească spre prosperitate. Statul nu mai poate asigura în mod automat venituri celor care preferă să primească ajutoare sociale, să stea acasă, în loc să accepte un loc de muncă. Din păcate, a devenit convenabil pentru unii să se complacă într-o astfel de situaţie. Avem în ţară prea multe exemple de întreprinzători care nu găsesc cetăţeni dornici să muncească, chiar dacă acestora li se oferă posibilitatea de a beneficia de reconversie profesională. Iar unul dintre argumentele invocate tot mai des este acela că <>.Această situaţie nu mai poate continua şi trebuie să-i punem punct, în primul rând pentru că riscă să devină un mod de gândire care afectează fundamentul societăţii”, a transmis Raluca Turcan, prin intermediul Facebook.


Comentarii

Cristi De acord , nu terebuie platita nemunca. Acei oameni trebuie sa fie intr-o baza de date si folositi de catre primarii la diferite munci. Daca absenteaza trei zile de la munca pe care trebuie sa o presteze, sa-i fie anulat venitul pe luna respectiva. Asa cum elevii care absenteaza pierd bursele sociale, la fel si cu acesti oameni.De asemenea parlamentarii care chiulesc sa le fie oprita indemnizatia pe zilele respective.Coana turcanu cred ca ar fi in capul listei de chiulangi. Declaratii de asteacare sa deabine la oameni suntem satui. Fapte, coano chirita!.

31 mai 2017 16:07

Geo Daca nu mai pot fi platiti automat, se vor multumi sa fie platiti manual.

31 mai 2017 15:42

Stan Păţitul În sfârşit spune şi această doamnă un lucru bun. Dar să vedem ce face pt asta ?

31 mai 2017 14:42

MircicaBas Turcanu pdl-eproasa penetrata in politica pe nemunca - in frageda tinerete de Mosh Stolojan, urmat de Basescu, deci, aceasta non-valoare de Turcanu, behaie impotriva puturosilor platiti sa taie-frunza-la caini. Dar, in caplu Listei de puturosi taie-frunza-la caini este chiar pdl-eproasa. Ce meserie are femeia asta, ce produce prin munca, ce exemplu pozitv de cetatean onest ofera oaia behaita Turcanu?! Nimic, doar da cu gura. Deci, sa nu mai fie platita pt nemunca, aceasta pdl-puturoasa.

31 mai 2017 11:19

Bucurestean Intålnesc în cartierul meu - şi nu numai - mici grupuri de oameni în toată puterea, care toată ziulica flecaresc, intr-o månă cu berea, în cealaltă cu pumnul de seminte. Ar putea face multe, dar preferă sa stea degeaba şi să primească ajutoare sociale de tot felul ( ? ). Consider că nu trebuie încurajati la Nemuncă si la a trăi pe spatele celor care produc.

31 mai 2017 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.