Consiliul Local Turceni a alocat 100.000 de lei pentru organizarea unei tombole prin care să fie premiaţi, cu maşini de spălat sau televizoare, cetăţenii care vor vota în 10 iunie, primarul liberal Ion Iordache spunând că a iniţiat acest proiect pentru a asigura liniştea în campania electorală.

Primarul Ion Iordache a declarat, vineri, că el nu mai candidează pentru un nou mandat şi că nu are niciun interes electoral, singura sa dorinţă fiind, atunci când a iniţiat proiectul de hotărâre, să asigure "liniştea" în campania electorală.

"Am discutat cu oamenii din oraş şi am propus pentru această tombolă suma de 40.000 de lei. Un consilier de la PDL a venit cu propunerea de 100.000 de lei, iar propunerea lui a fost votată. Nu au votat toţi consilierii, dar votul a fost dat de consilieri de la toate partidele politice, cu toţii au fost de acord, aşa că nu sunt discuţii pe această temă", a spus primarul, citat de Mediafax.(...)Premiile la tombola intitulată "Votează pentru viitorul localităţii tale" constau în maşini de spălat, televizoare şi laptopuri.

"Nu cred că există vreo familie în oraş care să nu aibă nevoie de un astfel de aparat electrocasnic", explică Ion Iordache, primar aflat la primul mandat, ales din partea PNL.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.