Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

”Prioritatea PSD este punerea în aplicare a programului de guvernare din campanie, nu grațierea faptelor de corupție. Nu puteam lăsa astfel de gesturi să nu fie asumate”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, miercuri, după CEx-ul în care Șerban Nicolae a fost debarcat din funcțiile de conducere deținute.

”Membrii comisiei juridice nu au avut mandat de la PSD să susțină grațierea faptelor de corupție”, a mai spus Dragnea.

”Nu știu dacă legea grațierii rezolvă problemele”, a adăugat Liviu Dragnea.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Astfel, Robert Cazanciuc este noul șef al Comisiei juridice, în locul senatorului Șerban Nicolae, iar Mihai Fifor este noul lider de grup parlamentar din PSD.

Tot în CEx-ul de miercuri al PSD, s-a votat și suspendarea din partid a lui Nicolae Bacalbașa, pe o perioadă de șase luni.

Dragnea îi reproşează lui Șerban Nicolae scandalul iscat pe legea grațierii.


Comentarii

@george Bai analfabetule, justitia doar aplica legea, nu o propune

11 mai 2017 11:54

Baletul făcut cu grațierea corupților e doar chestie de strategie. Asta nu înseamnă că PSD, Dragnea și toată ceata speriaților de pușcărie vor ceda și nu vor merge până la capăt cu supunerea justiției. Experiența politică și școala de partid i-au învățat că, dacă au suficientă răbdare, vor vedea plutind la vale cadavrele umflate ale adversarilor. Ceea ce de multe ori s-a și întâmplat: Roman, Năstase, Geoană, Blaga, Ponta zac neîngropați la periferia politicii. Azi, însă, dușmanul nu mai e fostul coleg de partid sau de blat, are mii și mii de chipuri. Sunt procurorii care se încăpățânează să instrumenteze în continuare dosare de corupție, judecătorii care dau condamnări, #rezistenții care ies în stradă și huiduie. A.Pora.

10 mai 2017 22:43

Cică a venit unul din SUA și i-a arătat lui Dragnea o pisică mare cât un elefant. Atât de mare încât, spun sursele noastre, băiatul de milițian din Gratia a intrat în depresie. Întâlnirea a avut loc marți, la ceas de seară. Iar subiectul, adică elefantul, a fost legătura TelDrum cu niște personaje din SRI. Fondul problemei, dincolo de dovezile care i-au luat maul șefului PSD, a fost constituit de sensibilitatea declanșării unui scandal de proporții legat de acest subiect. comisarul.

10 mai 2017 22:19

mircea cum executa Liviu ordinili lu Jegarica,baiatu lu nea Mitica -SECARICA

10 mai 2017 16:28

George Foarte bine! Asa trebuie dat exemplu! Tradatorii trebuie taxati la sange! Gratierea e treaba Justitiei care propune Legi. BRAVO DRAGNEA!

10 mai 2017 15:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.