Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, marţi, pe Facebook, că atât timp cât Nicolae Bacalbaşa mai stă în băncile Parlamentului ”nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc”, Săftoiu amintind că Bacalbaşa a mai avut ieşiri deplasate faţă de colegele din Legislativ.

”Voi aţi văzut gestul lui Bacalbaşa de azi, în Parlament? De la tribuna Parlamentului? Reprezentantul PSD care, prin gesturi, sugera o atitudine absolut scabroasă la adresa femeilor! Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului (insul care striga atunci când o femeie vorbea de la tribună «eşti în călduri» şi doar de jenă nu redau aici alte invective) nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aiba loc!”, a scris Adriana Săftoiu.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat marţi, în cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe tema comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009, un atac dur la adresa opoziţiei, el spunând despre o colegă parlamentar căreia nu i-a rostit numele că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene.


Comentarii

crestinu` si....nu prea Uite....dom`le ! Curvele (inclusiv politice !) sunt "ofuscate" cand li se spune pe fata ca sunt....curve ! O ..."chestie" logica - nu ???

10 mai 2017 10:15

mircea Pufulica a ajuns in faza cand da bani si este refuzata,cocosata lu Cocos da bani grei ca sa iasa prin targ cu boi nu cu Buhai,pa cand tu Pufulico nu-i ai,esti nesatiscafuta mamaie!!!

10 mai 2017 6:52

General Oprea Tzatzo, Bacalbasa e medic... MAtale esti o cutra politica lingatoare de buci si talpi... BAsesciene, Antonesciene, Gorghiemne etc... Adica o perversa.... SI ATAT! In nici un caz factor moralizator si mobilizator!! IA-ti un vibrator!!!!

9 mai 2017 23:40

nae Ce-a facut cucoana ? Ti-a amintit o miscare pe care si tu i-o faceai celui pentru care te-a lasat Claudiu ! Si Turcan bosorogului care ne-a nenorocit lasandu-ne pe mana makakului dement ! Si Gorghiu celui cu figura de span ! Bagaboantelor !

9 mai 2017 22:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.