Grecia este în topul preferinţelor românilor, urmată de Bulgaria. Anul acesta oferte ieftine sunt şi în Turcia, dar şi în Spania sau Italia.


Destinaţia preferată a românilor cu un buget sub 1000 de euro rămâne Grecia. Staţiunile care au preţuri foarte bune sunt Paralia Katerini, Olimpic Beach, Halkidiki şi Thassos. Aici puteţi găsi sejuri ieftine şi mulţi dintre români preferă să meargă cu maşina. Drumul nu costă mai mult de 200 de euro, dus întors. Cei care aleg autocarul plătesc între 50 şi 75 de euro de persoană dus-întors în funcţie de oraşul din România din care pleacă. Cel mai ieftin este drumul cu plecare din Bucureşti.

„În Paralia Katerini şi Olimpic Beach cel mai bine se vând sejururile la vile care costă între 200 şi 400 de euro pentru şapte zile de cazare pentru două persoane. Majoritatea camerelor au chicinetă unde turiştii îşi pot găsi un mic dejun sau o masă de prânz sau cină. Mulţi români care nu au un buget foarte mare preferă aceste staţiuni, chiat dacă sunt aglomerate. În plus, plajele sunt mari, late, cu nisip fin şi relativ aproape de locurile de cazare. În acest staţiuni sunt zeci de restaurante unde se poate lua masa foarte bine cu 10 euro de persoană sau chiar mai puţin“, spune Cristian Rogozea, reprezentant agenţie de turism.

Zona Halkidiki este şi ea printre preferinţe. Aici sunt multe hoteluri care oferă sejururi cu demipensiune la preţuri foarte bune. „Până în Halkidiki sunt cam 1000 de kilometri, la fel ca şi până în Paralia Katerini sau Olimpic Beach. Aici predomină oferte cu demipensiune, adică mic dejun, cină şi cazare şapte nopţi. Preţurile sunt între 600 şi 750 de euro de cuplu“, mai spune agentul de turism.

Integral pe AdevărulComentarii

Cea mai buna destinatie de vacanta e la unguri, unde poti primi urina in cap. "Meciul dintre CSM şi Ferencvaros.a depăşit limita sportului, a fost mai mult decât un meci. A fost despre ura dintre cele două ţări, Ungaria şi România, una înfricoşătoare. Paula a primit un litru de urină în cap, zece monede şi trei brichete. 5 000 de fascişti şi nazişti care au cântat: . Sunt fericit şi mulţumit de faptul că am reuşit să manageriem această situaţie", a scris Johansson, citat de digisport.ro.

18 aprilie 2017 19:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.