Guvernul are în calcul ca, măcar până la jumătatea anului 2012, să nu indexeze pensiile şi să nu mărească salariile pentru a se încadra într-un deficit bugetar de sub 3% din PIB, a declarat, joi, la sediul Băncii Naţionale a României, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.'Este o variantă pe care acum o luăm în calcul. Nu s-a stabilit încă nimic, dar pentru a putea merge cu un deficit de sub 3% aşa cum ne propunem, una dintre posibilităţi este ca măcar până la jumătatea anului viitor să nu indexăm pensiile şi să nu majorăm salariile. Dacă lucrurile merg bine, din iunie putem avea rectificare pozitivă', a afirmat Udrea.

Liderii coaliţiei de guvernare au discutat, miercuri, la Palatul Victoria, construcţia proiectului bugetului de stat pe anul 2012 pornind de la o estimare de creştere economică de aproximativ 2% pentru anul viitor, comunicată de Comisia Europeană, potrivit unei declaraţii acordate AGERPRES, de către deputatul minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian.Integral pe AgerpresComentarii

daca ash avea putere...pe multzi popesc DUMNEZEU a avut-pe Maria Magdalena langa EL...Basescu....pe udrea....In fapt shi una shi alta....alte timpuri

8 decembrie 2011 0:43

Riana Iti doresc din suflet sa traiesti si tu doar cu 1000 lei/luna din care sa-ti platesti doar strictul necesar: intretinerea, lumina, telefonul, televizorul, medicamentele, mancarea. Te-ai descurca Domnita? Nu mai pun la socoteala luxul pe care-l afisezi zilnic.

25 noiembrie 2011 22:12

Vigilentul E umuilitor ca o persoana de asemenea teapa sa fie in pozitia de a putea vorbi la adresa unor oameni carora n-ar merita nici sa le stearga pantofii.

10 noiembrie 2011 23:36

un prost care a lucrat pentru tara asta Mai plescoaico,meri si fa-i tu la mata calcule si da-i tu bani cand si cum vrei tu.Nu ai lucrat tu pentru mine si deci nu ai ce sa-mi dai tu si jegurile de pedelisti,udemeristi si uneperisti.Nu ai tu bani,TU plescoaico fa bine si aplica legile,TU nu ai sa-mi dai nimic si daca ai avea as face ceva pe banii tai.Dimineata cand te scoli uita-te in oglinda ca in curand o sa te miri ca urmatorii guvernanti,pe cand o sa fi plina de boli si in virsta va aplica pe TINE ceea ce faci tu acum cu batranii tarii,asta DACA MAI APUCI.

8 noiembrie 2011 19:34

ageamiilor! diletantilor,ni s-a facut lehamite de voi!ce aveti voi si oamenii politici adevarati in comun?

8 noiembrie 2011 15:14

marco Foarte bine si noi ne propunem sa va da jos de la guvernare si apoi sa va ia michiduta

27 octombrie 2011 12:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.