Primarul orădean Ilie Bolojan, a declarat joi, pe o pagină de socializare, că ar fi o idee bună ca Universitatea Central-Europeană (CEU) de la Budapesta să funcționeze în viitor la Oradea.

'În condițiile în care Ungaria și-a modificat legislația privind funcționarea instituțiilor de învățământ acreditate și în alte țări, ceea ce va face ca Universitatea Central Europeană (CEU) să nu mai poată funcționa la Budapesta, cred că ar fi o idee bună să facem o ofertă acestei universități de prestigiu pentru a funcționa în viitor la Oradea. Am câștiga un centru de excelență cu deschidere internațională pentru orașul nostru și am dovedi încă o dată vocația central-europeană a orașului Oradea', a postat primarul Bolojan pe pagina sa de facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

Ager-Poola-Press: vezi (caca nu ne crezi): http://www.activenews.ro/externe/Documentele-fundatiilor-lui-Soros-dovedesc-cat-si-cum-a-finantat-magnatul-american-CONTRACARAREA-politicienilor-care-apara-interesele-nationale-142475

6 aprilie 2017 23:30

George Soros: ASA COPII - gura mare, ca eu (tocmai) ma griin-piss contra vântului, si poate prindeti si voi câte un EURO-strop !!! Cu respect, GS

6 aprilie 2017 23:27

Ager-Poolla-Press - asta e un articol din seria "Soros - nu uita - vrem sa sugem poolla ta!" si sa stiti ca am încasat deja bani frumosi din defekarea lui în EURO-nasu' Dvs.!!! Cu respect, "redactia"

6 aprilie 2017 23:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.