Liberalul Ludovic Orban spune că Dacian Cioloş datorează Partidului Naţional Liberal aproape toate funcţiile ocupate la nivel naţional şi la nivel european, dar că PNL nu-i datorează nimic fostului premier, precizând însă că Dacian Cioloş este binevenit să se înscrie în partid dacă va dori să facă acest lucru

Ludovic Orban a susţinut, miercuri seară, o conferinţă de presă la Constanţa, în cadrul căreia a fost întrebat despre relaţia PNL cu Dacian Cioloş , precizând că fostul premier datorează liberalilor aproape toate funcţiile ocupate.

Integral pe AdevărulComentarii

Mare;e Zero Ciolosi si micii sai ciorosisti! Spalatii pe creier de pe feisbuci merg inainte cu fantasmele lor. Mai idiotilor, habar n-aveti voi ce jocuri psiho se fac pe creierii vostri prajiti, la propriu si la figurat, cu unde electromagnetice! Nu v-a ajuns rotisorul de la Colectiv, unde v-ati dus ca mustele la cacat, sa fiti prajiti la propriu! Vreti mai mult? Napalm se gaseste suficient, dar si mai periculoasa este otrava convingerilor care vi se picura in creier de pe feisbuci. Credeti ca sunteti voi, dar nu sunteti decat OMP (organisme modificate psihologic), primul pas spre OMG (organisme modificate genetic). Operatiunea Cioros nu este decat un exercitiu de calibrare pentru ca noul vostru guru trebuie sa fie, totusi, un individ cu personalitate, viziune, carisma si ceva rezultate palpabile in stiinta conducerii. Ciolos nu este decat una din "umbrele care nu sunt, ce v-au intunecat vederea". N-am sa precizez de unde vine citatul, deoarece cultura voastra oricum este zero.

16 martie 2017 10:07

PUAH ! Eroare, dle. Orban, pnl datoreaza piticaniei de ciolos, prabusirea dureroasa a partidului, la alegerile locale si parlamentare ! Piticania hoatza de ciolos a ingrozit pe romani, cand, nici nu fusese bine fixat "guvernul tehnorahat", si aceasta piticanie de ciolos, s-a apucat sa sterpeleasca 12 milioane Euro pt plata pietroiului cu proprietari din Franta. Ghinionul piticaniei ca romanii l-au trantit la vot...dar, si pe pnl.

16 martie 2017 7:25

Băi Orbane, nu fii neam prost! Nu e vorba despre cine datorează și cui. E vorba despre oameni integri, capabili, cu prestanță, cu personalitate, cu talent oratoric, onești, de valoare, care indivizi trebuie sprijiniți și ajutați. Cioloș a avut o prestație excelentă pe unde a fost, iar alegerea lui, fie că a fost preferința șefului statului sau a PNL, a fost o alegere foarte bună. Acum că tu te temi să nu-ți încurce ambițiile personale de a deveni liderul PNL, e cu totul altă treabă. Eu îți doresc succes și opinia mea e că ai fi un bun lider al PNL, dar dacă continui cu afirmații de neam prost ca cea la care mă refer, atunci n-o să reușești și ar fi mare păcat. Fii și tu un om mai deschis și încearcă să ajuți pe alții, pentru că vei fi tratat la fel. Nu face greșeala de a fi despotic de pe acum, pentru că vei da chix. Succes!

15 martie 2017 23:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.