Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit, miercuri, cu procurorul general, Augustin Lazăr, anunţă Ministerul Justiţiei. Procurorul general a declarat, pentru News.ro, că a fost o discuţie constructivă despre bunul mers al justiţiei.

"A fost o discuţie constructivă despre bunul mers al justiţiei", a spus Augustin Lazăr.

Întâlnirea are loc la câteva zile după ce Toader a spus că va discuta, atât cu procurorul general, cât şi cu procurorul-şef al DNA despre ancheta privind OUG 13 şi decizia Curţii Constituţionale, care a constatat că s-a încălcat legea în acest caz.

Ministrul Justiției a început evaluarea șefilor PÎCCJ și DNA

Potrivit unui comunicat oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut, miercuri, o întâlnire cu Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În cadrul întâlnirii au fost discutate "aspecte privind activitatea instituţională a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", se arată în comunicat.


Comentarii

SAM Basescu&Johannis&pnl, usr, pdl, pmp, guvernul tehnorahat impreuna cu slugile lor jegoase din Justitie-Kovesi, Lazar asta, Stanciu Livia cu condamnarea strigatoare la cer a dnei Rarinca, aceste slugi jegoase care se pretind magistrati?! terorizeaza Poporul prin violarea Legilor si Constitutiei Tarii. Nerusinatul asta de Lazar, sfideaza Constitutia Tarii, numai si numai pt satisfacerea bolnava a ambitiilot lu' Werner. Madam Pruna tehnorahata declarase deja ca, "drepturile omului sunt un lux" ?!. Huoo! Siktir!

16 martie 2017 7:17

Radulescu vor imputit de Tariceanu si puscariasul Dragnea sa scape de Lazar si Kovesi ca le sunt ca sula in coaste,,daca reusesc sa indeparteze pot fura linistiti ca isi pun oameni lor ,,dar asta sigur nu se va intampla ,,pica ei pica si parlamentul de hoti si penali ,,si guvernul de carton,,,,razboi civil va fii.

15 martie 2017 19:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.