Asociaţia „Romania 100", ONG-ul înfiinţat de fostul premier Dacian Ciolos, a fost înregistrată la tribunal la începutul lunii martie, iar din comitetul director mai fac parte doi foşti miniştri, potrivit Romania Liberă.Potrivit statului, printre membri fondatori sunt fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu şi fostul ministru al Muncii Dragoş Pîslaru

De asemenea, aceştia sunt şi în comitetul director, alături de Alin Mituţa, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloş. Dacian Cioloş este şi preşedintele comitetului director, în timp ce Vlad Voiculescu şi Dragoş Pîslaru sunt vicepreşedinţi. Alin Mituţa este director executiv, potrivit datelor oficiale, înregistrate la tribunal, citate de aceeaşi sursă.

Integral pe AdevărulComentarii

Moarte Psd-ului mai dute in pizda ma-ti de Psd-ist imputit vezi cat fura Dragnea,Tariceanu din bugetul statului apoi manca cacat pe aici f.m.m @KKK,,si cate pizda ma-ti de nume ai pe aici..

11 martie 2017 12:16

KKK Lumineaza-ne, musiu ciolos, care-i smenul cu cifra o suta, la coada Romaniei ! Variante: aveti 100 de neispraviti de membri, vreti sa inhatzati sute de milioane Euro din Bugetul Romaniei, si alte faradelegi ciolosiste pe baza de suta. Bai, golane ....

11 martie 2017 9:46

Moarte Psd-ului a venit un imputit de postac platit de hoti si penali Psd,,,care sa critice, jegul de Tanasa alis imputitul de Craioveanu care are mai multe nume pe aici ,,deci este un jeg Psd-ist care manipuleaza pe net,,,,,f.m.m de comunist jegos.

11 martie 2017 6:53

Lingaul deci mai au mult pana la o suta !!!

10 martie 2017 20:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.