Reprezentanții mai multor instituții de presă, între care se numără CNN, New York Times și Politico, au fost împiedicați să participe la un briefing de presă care a avut loc, vineri, la Casa Albă.

Potrivit CNN, jurnaliştii de la CNN, New York Times, Politico, BuzzFeed şi o mare parte din presa străină, care participă în mod regulat la briefing-urile de la Casa Albă, nu au primit acceptul de a intra în sala de conferință.

În replică, Associated Press şi TIME au boicotat conferința de presă. De asemenea, și Asociația Corespondenților de la Casa Albă au protestat vizavi de această decizie.

Publicațiile conservatoare, precum Breitbart News, The Washington Times și One America News Network, au participat la conferința de presă.

Preşedintele american Donald Trump a criticat din nou presa, vineri, la reuniunea anuală CPAC (Conservative Political Action Conference), despre care a spus că difuzează 'ştiri false' şi 'inventează' relatări în care invocă informaţii oferite de surse anonime.

”Trebuie să luptăm împotriva lor. Mass-media sunt foarte inteligente, foarte abile şi necinstite (...) Se supără când le descoperim ştirile false”, a declarat Donald Trump.


Comentarii

Grig Bine le-a facut! Pe cand si la noi asemenea??

25 februarie 2017 21:26

A3 - BREAKING FUCKING NEWS - TOCMAI AM AFLAT CA (pushlamalele dela) CNN au ... FALSIFICAT (si, desigur ca si în prezent falsifica la greu, n.red.) SONDAJELE DE OPINIE - vezi detaliile afacerii în care sunt implicati co-calarii nostri pe CBS-NEWS - http://www.cbsnews.com/news/james-okeefe-cnn-recordings-project-veritas/

25 februarie 2017 10:50

Bine, dar e firesc, nu?! Fabrica "globala" de FAKE-NEWS-uri nici nu are nevoie de contactul cu realitatea pentru clocirea si defekarea de "stiri" - pushlamalele pot lucra direct de pe WC (eventual cu capul în closet, n.m.), si NIMENI n-o sa sesizeze vreo schimbare, nu-i asa?!

25 februarie 2017 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.