Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Marin este, conform paginademedia.ro, parte din juriul emisiunii de dans de la Pro Tv, ai cărei prezentatori sunt Cabral și Mihaela Rădulescu.

Fosta "zână a Surprizelor" va deveni astfel colegă cu cea despre care s-a spus că îi este rivală de mulți ani, Mihaela Rădulescu. Despre noua emisiune nu s-a aflat foarte multe, căci producătorii dau informațiile una câte una, dar cei de la paginademedia.ro au aflat că Andreea Marin ar fi parte din juriu.

S-au făcut publice numele a trei concurenți care vor intra în ringul visurilor din această primăvară: Dana Budeanu, Marius Manole și Sandu Lungu, luptător MMA. Telespectatorii Pro TV vor avea parte în curând de o competiție de dans între perechi formate din celebrități și dansatori profesioniști. Show-ul va fi realizat după formatul ”Dancing with the stars”.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.