Cotidianul american The New York Times a atacat dur, duminică, într-un editorial, ordinul executiv prin care președintele Donald Trump a interzis intrarea în SUA a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane, o decizie pe care ziarul a calificat-o drept "lașă" și "periculoasă", informează EFE.

Ziarul new-yorkez consideră că ordinul executiv al lui Trump "nu are nicio logică", este contrar Constituției și este impregnat de xenofobia și islamofobia care i-au marcat și campania electorală.

Integral pe AgerpresComentarii

Baciu Bai ,,Precizare" care esti tot timpul cu stremeleagul in gura, in mijlocul pozei e un banner cu numele lui Trump.Asta in 78 era si el student cumva? Ce le sti tu pe toate... de la sexologie la jurnalistica si ce iti mai si place sexul oral...

30 ianuarie 2017 3:02

PRECIZARE: poza cu care ne-am ilustrat "articolul" va prezinta un grup de studenti din Noua Zeelanda, blocati în anul 1978 pe aeroportul din Bogota de o greva a controlorilor de trafic din Zambia (sau din Surinam - sau asa ceva, n.red.)... Cu respect, "redactia"-poollii

29 ianuarie 2017 23:31

Gabriela Ionescu: e vorba de HOMO-cotidianul NYT, care urla din toti bojocii (cot la cot cu noi & al. MEDIA-laturi de teapa noastra, n.m.) ca iese Baba-Clinton cu 99.98%! Cu respect, GI (POPO-"redactor" cunoscut publicului larg ca "Posta Redactiei" la Ager-Poolla-Press, n.m.)

29 ianuarie 2017 23:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.