Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, că certurile din această dimineaţă au fost certuri politice şi se înscriu în logica de război instalat în ultima perioadă între preşedinte şi majoritatea parlamentară care susţine Guvernul Grindeanu.


Consultantul politic a precizat că preşedintele Iohannis a reuşit „să-şi impună autoritatea personală în faţa guvernului de marionete PSD-ALDE“.

„Autoritatea în faţa Guvernului şi-a impus-o prin faptul că şeful statului l-a forţat pe Sorin Grindeanu să spună ceea ce nu a făcut, mai exact că l-ar fi invitat pe preşedinte la acestă sedinţă, când, de fapt, noi ştiam că a fost anunţat de către SPP că preşedintele Iohannis este în drum către această şedinţă şi că va participa la ea. 1-0 pentru Iohannis. Şi 2-0 pentru Iohannis în meciul cu Guvernul PSD-ALDE, prin faptul că a ţinut presa în sală prin voinţa sa şi a comunicat presei ceea ce îşi dorea, mai exact că Guvernul ar fi avut o serie de proiecte ascunse care nu au mai intrat pe ordinea de zi, deşi se dorea asta", a afirmat Cozmin Guşă, citat de realitatea.net.

Integral pe AdevărulComentarii

Hadrianus Herr Präsident, Herzliche Glückwunsch! Jetzt haben Sie auch mein Herz erobert. Immer so tun, und werde ich Sie mit Leib und Seele unterstützen.

19 ianuarie 2017 21:41

@ Q.E.D Aducerea pe lume a unui escroc ca Gusa si a unui tampit ca tine a fost scopul operei Marelui Anonim care a creat Universul - iata un adevar si mai mare!

19 ianuarie 2017 11:38

Q.E.D "Amnistia a fost scopul castigarii alegerilor "-iata un mare adevar !!

19 ianuarie 2017 11:16

@Valentin Fortu Feisbucistule, am o mare dilema: tu esti FOARTE bou, sau FOARTE porc? Adica tare prost, sau mare pezevenghi? Inclin spre ultima, care aduce si ceva banuti nemunciti. Este, totusi, dreptul tau sa crezi si sa procedezi cum vrei. Dar daca cel pe care il crezi leu nu este decat o hiena nemteasca ce devoreaza cadavre de pe la noi, ce parere ai? Te platesc suficient oamenii lui mosh Soros? Oricum, pofta buna la ceeace mananci!

19 ianuarie 2017 10:51

Romanii se simnt UMILITI de comportatmentul NESIMTIT, GROTESCI si MILITIENESC al HOTULUI DE CASE Eu nu pot sa inteleg cum de ii se permite acestui NESIMTIT un asemenea comportament. Pentru faptul ca avem un PREMIER SLAB trebuie sa-i "multumim" lui Dragnea. A vrut un premier care sa-l asculte, dar a mers prea departe - premierul asculta pe de toti INCULPATII = HOTII, aici intra si IOHANIS

19 ianuarie 2017 7:40

Domnule Don - 18 ianuarie 2017 22:39 Pentru cei cu mintea neteda si lipsita de orice sinapsa, la nivel cerebral, vom greva bugetul de stat si cu SANCTIUNI din partea U.E. si cu despagubiri rezultate in urma proceselor itentate de catre detinuti statului roman, pe motiv de spatiu. Si asta doar ca asa vor muschii lui Iohanis = PORC ORDINR!

19 ianuarie 2017 7:34

Don D-le Gusa, aceasta lege a gratierii nu este potrivita momentului. Chiar daca UE ne va sanctiona pentru aglomeratia din penitenciare trebuie gasite alte solutii de cazare si nu eliberarea celor vinovati de diferite infractiuni. Cei care au furat sa fie eliberati in momentul in care achita prejudiciul, nu prin gratiere.

18 ianuarie 2017 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.