DIICOT a cerut emiterea unui mandat de arestare în lipsă pentru Mihail Boldea.

Mihail Boldea a plecat din ţară pe 17 martie, pe frontieră terestră.Comentarii

pensionar STATUL POLITIENESC E FOARTE ATENT CE VORBIM, CE SCRIEM, CE COMENTAM, DAR MAFIOTI CEI CARE NE FURA ZILNIC SBYRDA CUM VOR EI DE LIBER.NOI AVEM SENZATIE SI NE SPALA CREIERI PROPAGANDA LUI BASESCU, CA E DEMOCRATIE, DAR TRAIM IN SCLAVAGISM MODERN.ASTA NU E STAT.

22 martie 2012 9:45

@ bb.dk 21 martie 2012 22:00 Stimabile, prin ochelarii de cal nu poți privi, iar aici trebuie să-ți explic ce sunt acei ochelari de cal. Nu știu dacă ai văzut cai ce poartă atașat la căpăstru niște bucățele de piele care acoperă ochii calului în lateral pentru a-l împiedica să vadă lateral, iar privirea calului să fie liberă numai spre înainte. De regulă caii ce poartă acei ” ochelari ” sunt animale sperioase și ca atare nu trebuie să aibă vederea liberă în lateral pentru a nu se speria și a o lua razna. Pe scurt acei ochelari de cal te obligă să vezi numai înainte. Ceea ce faci și tu, iar detaliile din imaginea completă de 180 grade din fața ochilor e redusă și ca atare și concluzia pe care-o tragi de fiecare dată. Iar cunoștințele tale despre limba română sunt de asemenea reduse. De exemplu ai zis despre mine, citez ” fi fericit ”, iar aici ai greșit, se scrie corect fii fericit, deci mai documentează-te. Apropo, nu există lume corectă și incoruptibilă, ci există numai eșaloane sau anumite procente din ele. Eu tocmai de aceea am părăsit România ca să mă stabilesc undeva peste Atlantic, într-o lume mult mai corectă și mai dreaptă. Deci, mai studiază și documentează-te. Succes!

22 martie 2012 4:27

bb.dk @ martie fi fericit in lumea ta corecta incoruptibila in care privesti tot cu ochelari de cal stapini tai pe care ii finantezi prin taxe si impozite in schimbul unor surogate democratice iluzorii.....

21 martie 2012 22:00

@ bb.dk 21 martie 2012 21:38 Stimabile, tu-i condamni pe toți, în opinia ta toți sunt hoți cei enumerați de tine, dar greșești amarnic. Mai documetează-te! Nu se poate fura din banii statului! Se pot trage numai foloase necuvenite, respectiv un politician care cere mită, sau care încasează bani de la un comerciant pentru un contract acordat fraudulos, dar există instituții ale statului și organe de cercetare și control care acționează în aceste cazuri, iar de cele mai multe ori, vinovatul e depistat și plătește pentru potlogăriile lui. Din păcate cei ca tine care fac afirmații ca cele menționate de tine au mintea cam îngustă și poartă de regulă și ochelari de cal la ochi, adică nu văd decât înainte, nu percep imaginea de 180 grade completă pe care-o au în fața ochilor. Mai documentează-te deci! Succes!

21 martie 2012 21:47

bb.dk se pregatesc de plecare in ordinea furaciunilor pe care le-au facut iliescu constantinescu basecu ponta antonescu o.sa fie mare aglomeratie la frontiere cind acesti hoti vor parasi Romania in mare graba mult nu mai au

21 martie 2012 21:38

cosma_racoare Ha ! ha ! Ha ! Ce martafoi !!! Mai bine declara ca au stiut ca pleaca !! Ce institutii ale statului !!! Plecati si voi din tara , la capsuni in Spania cu voi !!!! Institutiile statului !!! Sa mori de ras !!!

21 martie 2012 20:17

nelu 1 taraganarea de care s-a dat dovada, demonstreaza clar implicarea pdl si al lui basescu in increcarea de musamalizare a acestui caz. acesta este similar cu cazul haysam. este imposibil ca sarpele cu ochelari, mircea toader si roberata anastase sa nu fie in tema cu acest caz.

21 martie 2012 20:09

nicu dizidentu Nu stiu ce este asa de tragic aici. Necolaiciuc a fost cautat ani de zile cu surle si trambitze, s-au cheltuit bani multi pt aducerea lui, pt ca in final la scurt timp dupa aducerea in Romania sa fie cercetat in libertate. In acest sens, consider ca ispaseste mai eficient pedeapsa aflandu-se pe fuga decat in fata instantei din Romania. Romania nu e STAT DE DREPT

21 martie 2012 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.