Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a primit cadou, la Miercurea Ciuc, o bicicletă pentru copii, care i-a fost oferită de primarul din Siculeni şi despre care a spus că este prea mică pentru nepoţii săi, dar o va duce la minister "ca amintire", pentru a arăta tuturor că este "vehiculul viitorului".

Borbely a făcut, miercuri, o vizită în judeţul Harghita, iar la sosirea la Miercurea Ciuc a fost aşteptat de zeci de biciclişti, care s-au aşezat de-o parte şi de alta a intrării în clădirea Palatului Administrativ.

Primarul comunei Siculeni, Szentes Csaba, i-a oferit cadou lui Borbely o bicicletă pentru copii, ca mulţumire pentru semnarea contractelor la două proiecte de construire a pistelor pentru biciclişti, finanţate în Harghita.

Zâmbind, ministrul Mediului a mulţumit şi a spus că se bucură de cadoul primit, deşi bicicleta este prea mică şi pentru nepoţii săi, în vârstă de patru, respectiv şase ani.Integral pe AdevărulComentarii

Ar fi trebuit! Ca acea bicicletă să fie una normală ca mărime și electrică, dotată cu un falus al măgarului mitropoliei care să-l fută-n cur pe Borbely tot timpul, așa ca să fie numai într-un orgasm etnic Udmr.

21 martie 2012 22:06

dixit! este bine stiut ca de la o anumita varsta, omul da in mintea copiilor. sa fie acesta un apropo?

21 martie 2012 20:22

transilvania Vrajeala cu bicicleta nu tine boilor. Cine stie prin dos ce iati dat!

21 martie 2012 19:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.