Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor, a murit, dar familia a ţinut secret acest eveniment nefericit care le-a adus atâta durere. În cursul zilei de joi (12 ianuarie), va avea loc înmormântarea. Motivul decesului pare să fie un cancer la colon care nu a mai putut fi tratat la femeia de 72 de ani.

Decesul surorii lui Vadim Tudor a fost ținut în mare secret de familia ”Tribunului”, deorece cealaltă soră a fostului politician, Magdalena Dumitru, se judeca, alături de fiicele liderului politic, cu Lidia Samson pentru casa de la Bran. Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor era alături de Magdalena în proces şi urma să aibă înfăţişare la finele luni într-un nou termen. Femeia era în scandal cu cele două fiice ale tribunului cu care se certa pe avere.

"Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viață, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici în București nu are cu ce să se îmbrace, e frig. Sunt și electrocasnice pe care noi le-am cumpărat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo și noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm(...) Ea a spus că lucrurile mătușii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci," explica fiica lui Vadim Tudor.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.