Dacă aveţi de gând să daţi o fugă pe Litoral, mare atenţie când plecaţi de acasă! Mâine noapte circulaţia va fi închisă pe Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Cernavodă.
Restricţia va fi instituită astfel:

- pe Calea I, aferentă sensului Bucureşti- Cernavodă, la km. 104+230, în intervalul orar 00.00-01.00

- pe Calea I, aferentă sensului Bucureşti- Cernavodă, la km. 104+830, în intervalul orar 02.00-03.00.

Circulaţia va fi închisă în vederea executării lucrărilor de montare a panourilor de informare cu mesaje variabile pe A2.
Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate cu ajutorul indicatoarelor rutiere şi al piloţilor de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Integral pe Click!Comentarii

Chiar nu conteaza Cat de mult te-ar fi costat sa mai adaugi si cuvantul TEMPORAR in titlu? Chiar si o informatie foarte utila trebuie sa fie alarmista, socanta, etc? Cat de superficiali puteti fi, nu va doare deloc?

3 mai 2012 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.