Republicanul Donald Trump a declarat vineri dupa-amiaza ca intreaga campanie din jurul presupuselor atacuri cibernetice lansate in perioada electorala de Moscova nu reprezinta altceva decat o "vanatoare de vrajitoare" orchestrata de adversarii sai politici de la Washington. Miliardarul republican a explicat ca cei care au lansat aceste acuzatii impotriva hackerilor rusi sunt doar rusinati ca au pierdut alegerile prezidentiale, transmite New York Times, citat de News.ro.

Jurnalistii NY Times au discutat telefonic cu presedintele-ales, cu doar trei ore inainte ca acesta sa primeasca informatii de la agentiile de spionaj despre operatiunile hackerilor rusi guvernamentali asupra institutiilor politice din Statele Unite.

Integral pe HotnewsComentarii

New York Times: Suntem un "organ" de PR jidovesc (marginal, n.red.) în curs de prabusire (mai nou am pierdut 60% din cititori doar în urma MEDIA-BASHINILOR defekate în cursul alegerilor prezidentiale din noiembrie, n..red:) si va informam ca noi ne bucuram (la maximum, n.red.) ca diversi EURO-HOT-LIMBRICI ne citeaza de zor si chiar ne gândim sa mutam sediul (bandei, n.red.) la Bucuresti, ca se pare ca acolo înca ne merge jucaria! Cu respect, NYT

7 ianuarie 2017 7:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.