Ambasadorul Federației Ruse la București, Valery I. Kuzmin, a declarat marți, la Cluj, că țara sa așteaptă de la noul Guvern al României o dezvoltare a relațiilor ruso-române.

"Credem că noul Guvern al României va aduce ceva nou. Pentru că istoria recentă nu a fost foarte încurajatoare. Așadar, cu ceva nou sperăm și ne dorim să putem înainta și să dezvoltăm relațiile și cooperarea noastră în beneficiul ambelor țări. Pentru că am observat că avem interese comune în mai multe domenii. Ca un exemplu este prețul gazului. Atunci când la nivel internațional prețul gazului și al petrolului a scăzut, gazul rusesc a devenit mai ieftin decât cel românesc, astfel că România acum își păstrează rezervele proprii în depozite subterane și folosește gaz mai ieftin, rusesc. Și când prețurile vor urca, vor folosi produsele proprii. Vedeți, suntem atât de aproape unii de alții, trăim în aceeași regiune și avem multe interese comune', a spus Kuzmin, care se află în țara noastră, în calitate de ambasador, de la mijlocul anului trecut.

Integral pe AgerpresComentarii

Lute Bre, nea kuzmin !!! Chiar ati pierdut orice fel de logica ? Permiteti ca in Romania, sa isi faca de cap criminalii politici ca cei din PDL, permiteti sa vi se spuna cu Marea Neagra e lac Rusesc ? Ne-ati scapat de Ceausescu, poate ne scapati si de ,,Grupul infractional " care gestioneaza dosarele, catusele si strada in Romania !

3 ianuarie 2017 21:41

Vesnicii pacaliti Suntem siguri ca va aduce ceva nou, dar nu in interesul nostru

3 ianuarie 2017 19:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.