Traficul pe DN1 Ploieşti - Braşov este aglomerat, luni, formându-se coloane de maşini pe tronsonoanele Azuga - Buşteni şi Nistoreşti - Comarnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov.

Pe tronsonoanele Azuga - Buşteni şi Nistoreşti - Comarnic maşinile circulă în coloană către Braşov, cu o viteză medie de rulare de 40 - 50 de kilometri pe oră.

Integral pe MediafaxComentarii

"OAMENII DE STIINTA AVERTIZEAZA": avertizam prin prezenta pe toti ECO-DERBEDEII (auto-porecliti "un grup de tineri entuziasti", n.n.) SA IASA SÂMBATA CARE VINE CU BIO-BICICLETELE (cui n-are, îi dam noi pe gratis, n.n.) PE SOSELELE PATRIEI, ca, daca nu, le taie astia "fondurile" (spaga FREE-TAX, n.n.) si nu le mai dau sa "absoarba" decât eventual ECO-poolla !!! Cu respect, "OSA"

3 ianuarie 2017 8:57

GREEN REPORT: fukcem un ECO-apel DISPERAT la TOATE "group"-urile ECO-infractionale de "tineri-entuziasti" (de derbedei de pe statele noastre de plata, n.red.) SA IASA (în pi*dele mamelor lor, n.red.) CU BICICLETE, TROTINETE, TRICICLETE, MONOCICLURI, etc. + casti de clingoni pe cap si SA "TRANSMITA" un "MESAJ-PUTERNIC" de "lupta ÎM POTRIVA "ÎNCALZIRII-GLOABELOR" !!!

3 ianuarie 2017 8:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.