Cel mai vizitat judet din Romania este Constanta, fapt destul de previzibil daca avem in vedere ca litoralul este cea mai atractiva destinatie a tarii.Econtext va prezinta harta turistica a Romaniei: care sunt cele mai vizitate sau mai putin vizitate judete din Romania. Cu alte cuvinte, care sunt cele mai atractive judete din Romania pentru turistii romani si straini. Datele privind cele mai vizitate judete se refera la luna iulie a acestui an si au fost realizate in urma contabilizarii sosirilor in principalele structuri de primire turistica (hoteluri, moteluri, vile turistice, cabane, pensiuni turistice si agroturistice). Practic, este prezentat numarul turistilor, obtinut in urma inregistrarii acestora in unitatile de cazare.

Bineinteles, intrucat am luat ca reper luna iulie, judetul Constanta conduce detasat. Dar si daca ne raportam la o perioada mai extinsa, tot Constanta va fi pe primul loc, tocmai pentru numarul ridicat de turisti din timpul verii.
Integral pe Ziua VecheComentarii

o românca nu este corect ! ar trebui considerata intreaga perioada a unui an calendaristic ! perioada de vara favorizeaza litoralul si dafavorizeaza toate celelalte regiuni !!!! Constanta a platit cumva acest sondaj ??????

2 noiembrie 2011 12:42

SIGHET NU E VARA DE VINA....POLITICA I MARE AICI......CONSTANTA.....CATE TRENURI MERG LA CONSTANTA SI CE CALITATE ?........CATE TRENURI AJUNG IN SIGHET DIN BUCURESTI SAU AVIOANE PE SAPTAMANA IN BAIA MARE......DAR CAND IARNA INTRA IN.....MENOPAUZA CONSTANTA......TAXELE LE PLATESC....MUNTII......ARDELENII......CICA STATISTICA VORBESTE.........POLITICA FRATILOR, POLITICA !!!!!!!

26 octombrie 2011 21:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.