Românii n-au fost dezbinați de Ziua Națională, în schimb a existat la parada militară un "grup izolat" care a stabilit un sistem de control și protecție, prin care s-a depărtat foarte mult de români, a afirmat, joi, președintele PSD, Liviu Dragnea la Romania TV.

"Românii n-au fost dezbinați astăzi, au fost foarte uniți. În schimb, a fost un grup care s-a izolat, și care erau destul de stingheri acolo, și care au stabilit un sistem de protecție și de control depărtându-se foarte mult de români. Dar de ce le era frică de români? Vorbim de autorități ale statului român. Cum să le fie frică de români? Românii sunt oameni pașnici", a declarat Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Puscariasul Dragnea Mai puscariasule Dragnea ,,turbi in morti ma-ti de escroc ca nu ai stat si tu la tribuna oficiala cu jegul de Tariceanu si curva de Firea,,de care grup vb puscariasule care nu te-ainvitat in tribuna oficiala ,,cum putem noi oameni sa va vedem acolo langa presedinte un puscarias si un penal ca Tariceanu care este trimis in judecata pt marturie mincinoasa,,bine a procedat Iohannis ca nu va invitat...

2 decembrie 2016 20:53

Moarte Psd-ului Esti un prost si un cacat care linge in cur jegurile imputite penale dun Psd,,ce ma-ta sa caute securistul Daniel acolo,,sa stea in ma-sa acasă,,si el si tu lingeti penali Psd in cur..e pt cel de la ora13.06

2 decembrie 2016 16:46

Diversiuni oficiale! Nici fostei Securitati nu i-ar fi trecut prin cap sa recurga la diversiunile cretine la care s-au pretat ieri oamenii lui Iohannis cum ca s-ar organiza de catre PSD "grupuri cu bate si ciomege", care sa tulbure sarbatorirea zilei nationale! Nu s-a pomenit nici pe vremea lui Ceausescu ca participantii la manifestarile de 23 august sa fie controlati si in cur daca nu ascund bombe! La manifestarile cu caracter national de pe vremea lui Ceausescu erau invitate persoane din toate categoriile sociale, inclusiv capii Bisericii. Ieri, l-am observat in tribuna oficiala pe monseniorul Ioan Robu, si este foarte bine ca a fost invitat, nu insa si pe prea fericitul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane! L-a vazut cumva cineva? Si sa nu-mi vina sorosistii si holocaustologii sa spumege impotriva credintei ortodoxe, pentru ca Biserica ortodoxa a organizat viata morala si a intretinut de la inceputuri spiritualitatea crestina a poporului roman, in jurul careia ne-am definit ca popor si ne-am constituit statalitatea. Vin astia acum si vor sa ne desfiinteze ca popor, vor sa distruga bazele familiei crestine, vor sa ne degradeze principiile morale prin propagarea dezmatului si bolilor sexuale, prin pervertirea tinerilor, prin degradarea lenta dar continua a sistemelor de educatie si sanatate. In cele din urma, prin triumful fortelor oculte inchinatoare la Lucifer. Aceasta este directia in care ne impinge curentul condus de Iohannis si explica de ce parintele BOR este marginalizat oficial si discreditat prin toate mijloacele de propaganda anticrestina.

2 decembrie 2016 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.