Președintele Klaus Iohannis afirmă că Ziua Sfântului Apostol Andrei este un bun prilej să ne gândim la cât de importante sunt valorile creștine, statornicia și voința într-o societate. "Ziua Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României, este un bun prilej să ne gândim la istoria noastră și la cât de importante sunt valorile creștine, statornicia și voința într-o societate", a scris Iohannis, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

carmen Minciuni dle Iohanis. Credeti minciunile inventate de liderii religiosi. Apostolul Ioan a vrut sa se inchine ingerului care i-a dat mesajul Apocalipsei dar acesta ii interzise sa faca un asa pacat mare. Apocalipsa 22: 8, 9-" Ai grija sa nu faci lucrul asta....[...]. Lui Dumnezeu trebuie sa te inchini". ..Preotii v-a invatat minciuni. Cercetati biblia.

1 decembrie 2016 8:05

v Apai Ghiolbanis numai la istoria noastra se "gindeste". El care ii dispretuieste pe Romani de te miri cum s-a casatorit cu o Romanca. Cei care l-au votat au facut o mare greseala, pe care multi o regreta, iar noi suportam consecintele.

30 noiembrie 2016 17:28

Hodoronc-tronc! Iar iesi mr. Gaga la rampa! Cica "sa ne gandim la importanta valorilor crestine, statornicia si vointa intr-o societate". Pai sa vedem. La ce valori crestine se gandeste bolovanul asta cand militeaza, zice el, impotriva fanatismului religios, de fapt impotriva familiei traditiona-crestine, atunci cand sustine dreptul homosexualilor, lesbienelor si transsexualilor de a intemeia familii intre persoane de acelasi sex si de a infia copii ai unor oameni normali. Si pentru ce sa-i infieze? Sa faca din ei niste oameni anormali. Stie domnul Iohanis ca tanaeul acela norvegian, Brevik si nu mai stiu cum, care a impuscat cu o arma automata vreo 60 de oameni, era un ins infiat si abuzat in copilarie? Stie domnul Ionannis ca asa-zisi Iluminati, la care se inchina domnia sa, promoveaza distrugerea valorilor crestine si ale familiei pentru a reduce drastic populatia globului. Stie iarasi ca masonii, a caror protectie ii este atat de scumpa, se inchina lui Lucifer? De ce vorbeste cu atata superficialitate despre valorile crestine? Evoca, de asemenea, "statornicia si vointa intro societate". Mai nene, asa puteai sa evoci orice, de la vesnicie si Cantecul niebelungilor pana la sula calului! Lasa-ne naibii in pace cu compunerile dumitale de trei parale!

30 noiembrie 2016 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.