Licitația organizată de Metrorex pentru achiziția a 51 de trenuri de metrou poate fi anulată și se poate declanșa una nouă, care ar putea avea loc la începutul anului viitor, a anunțat, duminică, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, citat de Agerpres.

"Știți că în 2014 am declanșat o licitație pentru încheierea unui acord-cadru în vederea achiziției de 43 până la 51 de trenuri și au fost niște probleme în cadrul derulării acelei proceduri. La momentul actual suntem într-o altă fază, în sensul că strategia de achiziție s-a schimbat, iar Magistrala 5 a fost structurată în trei secțiuni față de anul 2014. Ultima secțiune, Iancului — Pantelimon, se va realiza în perioada 2023 — 2028, așa încât, la momentul actual, avem nevoie de 26 de trenuri de metrou. Noi am făcut o adresă la Agenția Națională de Achiziții Publice pentru a ne lămuri dacă putem să anulăm acea licitație și am primit un răspuns în sensul că acea licitație se poate anula și putem declanșa o nouă procedură de achiziție în contextul noii strategii", a explicat Marin Aldea.

Integral pe România LiberăComentarii

Pai bine, dar în (ma-)cazul asta trebuie restituita si ... EURO-SPAGA aferenta (pe care, altminteri, de pilda, SIEMENS n-ar mai putea sa o deduca din impozit si trebuie ca atare sa o stearga din rama de cont "Schmiergeld" si a o treaca la "Naturkatastrophen infolge der Politklimawandlung", n.m.), nu`!? Cu respect, EURO-Paulus

27 noiembrie 2016 23:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.