Andrei Pavel a atacat-o pe Ruxandra Dragomir, după ce a fost concediat din funcţia de căpitan al echipei României de Cupa Davis.

Fostul tenismen român susţine că presedintele FRT (Federaţia Română de Tenis) l-a dat afară deoarece e geloasă pe faima lui şi pentru că nu îi cântă în strună.

"N-am primit nici măcar un telefon de la ei. N-a avut nici unul demnitatea să-mi spună: "Băi, Andrei, nu suntem multumiţi de tine". Sunt dezamăgit, fiindcă am pus mult suflet în activitatea asta. N-am făcut-o pentru bani, am fost unul dintre cei mai prost plătiţi căpitani din lume", a spus Andrei Pavel pentru ediţia tiparită a cotidianului Evenimentul Zilei.

"Eu cred că a fost vorba de ceva personal. Ruxandra a declanşat lupte personale nu numai cu mine, ci şi cu Năstase, cu Ţiriac... Poate că e geloasă pe jucătorii cu nume, se războieşte cu toţi cei care nu sunt de acord cu ea. La federaie este dictatură, Ruxandra acceptă lângă ea doar oamenii care o pupă în fund! Cât despre promovarea tinerilor, nu avem juniori care să ţină pasul cu seniorii, iar federaţia n-a iniţiat vreun program pentru dezvoltarea tenisului juvenil", a continuat acesta.Integral pe LibertateaComentarii

davidescu Pavele,Pavele! Va aduceti aminte de coruptie, invidie,bisericute si alte rele numai cand sunteti destituiti! Cand te-au pus Capitan n-ai stiut astea? Ori s-a schimbat conducerea, in acest timp? Cat despre echipa nationala de tenis... sa nu mai vorbim. Cred ca logic era sa demisionez dupa 05 cu cehii. Ca asa e in tenis!

26 octombrie 2011 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.