Piaţa Mare din Sibiu a îmbrăcat în această seară hainele de sărbătoare şi va fi, timp de 46 de zile, o adevărată scenă de poveste, cu proiecţii video cu zăpadă şi lumini colorate.

Sibiul te îmbie oficial să intri în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Vineri seara și-a deschis oficial porțile cea de a 10-a ediție a târgului de Crăciun. Centrul Istoric al oraşului este deja pregătit pentru a primi oaspeţi. Anul acesta vizitatorii vor putea să facă o plimbare și cu noul trenuleț turistic.

Mirosul de turtă dulce, vin fiert cu scorțișoară sau al castanelor coapte, luminițele magice, bradul frumos împodobit și cele peste 80 de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, sunt atracțiile care vor face ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie cu siguranță și în acest final de an, o atracție turistică importantă la Sibiu.
Vineri s-au aprins şi instalaţiile luminoase speciale de sărbători.

Integral pe Click!Comentarii

Moarte Psd-ului mai imputit ordinar de jeg Psd-ist @nae,,ia mai dute in ma-ta de ordinar si manipulator Psd-ist ,,vezi ca te chiama puscriasul Dragnea si javra imputita penala Ponta sa ii lingi in cur,,,,de ei doi cat au furat nu spui nimic morti mati de tigan roman,,de unde a avut bani DRagnea sa isi faca palatul pe o suprafata cat un judet,,sau javra imputita penala Ponta apartamente care anul trcut cat a fost prins ca aluat bani de la Sova le-a vandut repede,sa nu fie confiscate,,,de unde a avut bani de asta nu spui....

20 noiembrie 2016 9:37

nae De ce n-ati impodobit si casele lui Johannis ! Sa vada lumea ce a cumparat din meditatii , folosind acte false ! Presedintele romanilor de etnie germana , corupt pana-n maduva oaselor , dar acuzandu-i pe altii . vandut intereselor straine !RUSINEA ROMANIEI! DEMITETI-L REPEDE !

19 noiembrie 2016 12:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.