Premierul Dacian Cioloș a precizat, marți, într-un interviu acordat Adevărul Live, că sunt câțiva miniștri din actualul Guvern pe care i-ar propune să facă parte și din viitorul Executiv. După părerea sa, aceștia au dovedit „că au înțeles bine domeniile pentru care au coordonarea acum”.

„Sunt nişte oameni care au început nişte reforme în domeniile lor, care au dovedit că au înţeles bine domeniile pentru care au coordonarea acum şi pe care, da, eu i-aş propune şi pentru un viitor Guvern (...) Sigur, vor avea nevoie de susţinerea partidelor. Apoi, restul lucrurilor sunt de discutat. Dar e clar că după alegeri, dacă va fi un Guvern politic, va trebui să fie cu susţinere politică şi cred că orice membru al Guvernului va trebui să aibă susţinerea partidelor care vor constitui majoritatea", a precizat Dacian Cioloş.

PNL şi USR îl susţin pe Dacian Cioloş pentru a fi rămâne premier şi după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Integral pe România LiberăComentarii

Doru Mai, cata nesimtire si tupeu la acest individ! Inca nu realizeaza cat il uraste poporul, atat pe el cat si pe gasca lui de incompetenti, in frunte cu iohanis. Sa va vedem plecati odata, sa nu mai auzim de voi, sorosistilor!

1 noiembrie 2016 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.