Conform primelor rezultate parțiale date publicității de către Comisia Electorală Centrală, după numărarea a 217,428 de voturi, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, conduce în cursa electorală pentru președinție cu 55,01% din voturi, urmat de candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, cu 30,69 % din voturi.

UPDATE ORA 22.07 Alegeri în Republica Moldova: Iurie Leancă și-a exprimat regretul pentru prezența scăzută a tinerilor la vot

UPDATE ORA 21.41 Alegeri în Republica Moldova: Schimbarea vectorului politicii externe a Chișinăului va fi contraproductivă (Cristian Diaconescu)

UPDATE ORA 21.34 Alegeri în Republica Moldova: Maia Sandu: Votul masiv e un semnal clar că oamenii își doresc o schimbare

UPDATE ORA 21.26 Alegeri în Republica Moldova: Andrian Candu: Îmi doresc ca Europa să câștige în Republica Moldova

Integral pe AgerpresComentarii

hotul Ghita Da mai Ghita ai gasit tapul ispasitor cine e tradator de tara,,dar noi stim mai bine cine sunt tradatori si hoti din tara chiar tu jegule care te ascunzi sub acest nume cu javra imputita penala Ponta si toti penali Psd.....

31 octombrie 2016 11:12

carmen Ati vazut dragi politicieni militanti ai unirii Moldovei cu Tara Romaneasca cati de peste Prut vor unirea. Nah ca v au dat peste nas. Dar nu va mai luati dupa de alde Traian Basescu, Udrea..si altii , astia vor sa bage tara in razboi cu rusii si sa piarda si sprijinul americanilor.

31 octombrie 2016 7:18

Oltean D-lui Dorin Ghita - vointa poporului moldovean nu conteaza ? Este clar ca MAJORITATEA populatiei din Republica Moldova NU DORESTE asa-zisa unire cu Romania. Vor sa traiasca liber si independenti. Si bine fac !

31 octombrie 2016 5:45

Pute Tineri cu cort cum facem unirea cand 30 la suta simt ceva nu pentru Rom ci pentru votca iar restul numai pentru votca .Hai cu ajutoare si alte cele si ei zdup la Moscova.De aia acolo clarificati ce vreti nu aici !!!!!

31 octombrie 2016 5:34

Bun, deci diversiunea cu EURO-vaginul Sandu si-a produs efectul, si anume împiedicarea (pe moment) a UNIRII Moldovei de Est cu restul tzarii (dupa îndemnul lepadaturilor-transatlantice "ambasadoare" aici & aiurea. Dar asta e doar partea I-a si urmeaza RAZBUNAREA, nu (nu-i asa, Soros G., n.m.)?!

30 octombrie 2016 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.