"Românii sunt vecinii noștri. Românii sunt prietenii noștri. Românii sunt frații noștri, dacă doriți. Frați, frați, dar brânza-i pe bani", a afirmat Dodon pentru AGERPRES după ce a dat declarații jurnaliștilor la ieșirea din secția de votare din Chișinău unde a venit împreună cu soția și cu cel mai mic dintre cei trei copii.

"Eu niciodată nu am fost, nu sunt și nu voi fi antiromân. Dar voi fi tot timpul antiunionist. Orice mișcări unioniste în Republica Moldova, în opinia mea, sunt în afara legii", a mai spus candidatul socialiștilor, răspunzând unei întrebări AGERPRES despre cum vede relația cu România în cazul în care ar ajunge președinte al Republicii Moldova.

La ieșirea din secția de votare, Igor Dodon, care era favorit în sondajele de opinie, a declarat în fața presei că scrutinul de duminică "poate să fie și cred că va fi un nou început".


Comentarii

Relu ...Romania culege astazi din Republica Moldova roadele a ceea ce-a semanat din 1989 incoace ! Inca odata s-a dovedit ca Romaniei, in ultimii 50 de ani i-au lipsit si-i lipseste in continuare marii oameni de Stat care stiu a fauri istorie autentica ! Speranta se indreapta acum catre cei din afara Romaniei sa poata ei sa faca ceea ce noi n-am fost capabili !

31 octombrie 2016 10:27

Nae Prostul nici nu stie ca branza este la noi, nu la el!!! Rugam guvernul Romaniei sa opreasca livrarea GRATUITA de energie electrica si gaze pentru republica Moldova.

31 octombrie 2016 8:04

Uta Adica dati bani inainte idiotilor ca noi tot rosu vedem !!

31 octombrie 2016 5:36

mister pirt amantul curvei popii dute ba la putin ca votka-i pi dolari,dolari pe care i-ati furat din moldova.

30 octombrie 2016 21:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.