Berbec

Daca aveti de recuperat niste bani, imprumutati cuiva, nu veti avea nici o sansa cerand imediat restituirea lor. Dar puteti gasi alte surse de venit daca va veti ocupa de aceasta problema imediat. Ceva se schimba in viata dumneavoastra, iar concesiile, sacrificiile sunt aproape de inevitat. Bazandu-va pe intuitie si noroc, va veti afla la locul potrivit in momentul potrivit, veti afla ce trebuie sa stiti, va veti intalni cu persoanele care vor avea o influenta neasteptata si pozitiva asupra evenimentelor din viata dumneavoastra. Fie, stand pe mal, veti observa cum "prin fata dumneavoastra trece cadavrul dusmanului dumneavoastra". Oricum, totul este in mainile Intamplarii.

Taur

Se confirma ideile dumneavoastra, deciziile, dar si indoielile. Astazi puteti lua hotararea definitiva in privinta alegerii pe care trebuie sa o faceti. Greu de crezut sa existe ceva care sa va zdruncine intentiile.O zi buna pentru diferite tipuri de materializari si transpuneri in practica. Sunteti romantic si practic in acelasi timp. Si puteti acuzi multe lucruri noi si utile. Se pot rezolva favorabil o serie de chestiuni legate de banii altora, de o sponsorizare, de o mostenire.

Gemeni

Un moment bun pentru parteneriat. Neplacerile pe care le-ati avut la sfarsitul saptamanii trecute, trec. Stiti ce trebuie sa faceti, dar fara ajutor nu veti reusi. Astazi este un moment potrivit pentru o discutie serioasa cu partenerul de viata sau de afaceri, pentru a vedea incotro se indreapta relatiile dumeavoastra acum si pe termen lung. Se lucreaza foarte bine in colectiv. Daca nu aveti nici o obligatie, puteti imbina armonios interesele romantice si de afaceri.

Rac

Va puteti ocupa de treburile planificate, pentru ca nu veti fi deranjat de nimeni. Dupa nebunia de saptamana trecuta, veti simti o usurare si mai multa libertate. Intr-o forma sau alta, va veni si premiul pentru razbdarea si constiinciozitatea dumneavoastra. Un moment bun pentru a demara lucrari de reparatii, pentru angajarea de specialisti, pentru consultatii si hoinareala prin magazine. Dar toate gandurile dumneavoastra sunt axate pe treburile de acasa. La birou, esential este sa rezolvati principalele probleme. Din pacate, nu veti primi bani nici astazi.

Leu

Ati trecut print-o schimbare brusca, dar acum va linistiti treptat. Va puteti trage sufletul si sa va ocupati de ceea ce credeti ca este important. Este bine sa va pregatiti pentru cheltuieli majore, pentru ca "pofta" dumneavoastra pare sa fie fara limite astazi. O zi buna pentru intalniri de afaceri. Puteti rezolva chestiuni importante intr-o atmosfera neformala, puteti gasi o abordare adecvata spre persoana necesara. Este foarte important sa nu dezvaluiti nimanui planurile dumneavoastra. In scurt timp norocul dumneavoastra va spori. O zi buna pentru iubire, pentru intalniri, pentru distractie.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.