Berbec

O zi plina de contradictii. Prea multa constiinciozitate poate dauna. Trebuie sa mai reduceti motoarele, dar sa reactionati in situatiile care apar pe neprevazute. Daca undeva se acumuleaza tensiune, trebuie sa amanati orice discutie, sa cedati, sa permiteti celeilalte parti sa-si exprime punctul de vedere. Nu va grabiti insa cu raspunsul. Puteti afla multe lucruril interesante. Lasati masina in parcare si mergeti pe jos. Amanati toate intalnirile cu prietenii. In pofida tuturor masurilor de precautie, sunt posibile neintelegeri cu cei din jur.

Taur

Cu cat mai putine pretentii fata de partenerii cu care colaborati, cu atat mai bine. Radicale pot fi doar masurile si solutiile unde problemele aparute la serviciu prezinta neajunsuri substantiale. Posibil astazi ceva se rupe, se anuleaza. Dar din proprie initiativa, nu experimentati nimic, nici la locul de munca, nici in relatiile cu ceilalti. Ganditi-va la securitatea dumneavoastra, nu incalcati instructiunile, nu mergeti noapte prin locuri necunoscute si nu incercati sa va impuneti punctul de vedere. E mai bine sa lasati lucrurile asa cum sunt, nu va straduiti sa schimbati nimic. In relatiile personale nu cautati motiv de galceava.

Gemeni

Soarele in opozitie cu Uranus. Chiar daca surprizele va ocolesc astazi, atmosfera inconjuratoare este tensionata si instabilia. Prin urmare, ocupati-va de treburile curente, fara sa complicati nimic si fara sa va asumati noi responsabilitati. Evitati certurile, nu incercati sa clarificati nimic. Daca se contureaza vreun conflict, nu vor exista solutii simple. Prudenta la volan, cu mecanisme. Daca planurile dumneavoastra sufera schimbari neasteptat, nu incercati sa le readuceti in faza initiala. Adaptati-va si ganditi noi solutii.

Rac

Intelepciunea si retinerea dumneavoastra sunt extrem de utile in situatiile care apar astazi si in zilele urmatoare. Vesti neasteptate in familie si in viata celor aproapiati. Va aparea necesitatea efectuarii unor lucrari urgente sau va trebui sa acordati ajutor. In masura posibilitatilor, aveti grija de casa si de relatiile cu persoanele aproapiate, protejandu-le de influente din afara. Nu invitati pe nimeni, in general nu incepeti nimic nou in spatiul dumneavoastra locativ.

Leu

Daca puteti, ramaneti acasa, amanati tot ce se poate amana pentru a evita neplacerile. Cei din jur sunt tentati sa actioneze numai in interes personal. Nu va destindeti, chiar daca atmosfera din jur pare patrunsa de romantism. Daca apar probleme, ele vor impune o mobilizare totala de forte, o reactie rapida si precisa. Nu incepeti nimic nou, nu vorbiti despre solutii noi. Aveti grija de sanatate. Petreceti cat mai mult timp in aer liber.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.