Liderul partidului Platforma 'Demnitate și Adevăr' (PPDA), Andrei Năstase, confirmă că formațiunea sa va sprijini în alegerile prezidențiale din 30 octombrie candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, 'în interesul cetățenilor Republicii Moldova', informează Radio Chișinău. 'Biroul Politic al Platformei Demnitate și Adevăr a decis deja că va participa la scrutinul prezidențial din 30 octombrie 2016 prin sprijinirea în campania electorală a candidatului desemnat de PAS', a declarat Andrei Năstase, într-un interviu pentru Deutsche Welle. Totodată, el a precizat că această decizie a fost luată în situația în care Maia Sandu nu dorește să se retragă în favoarea sa, iar sondajul în baza căruia urma să fie ales candidatul comun nu ar fi edificator, făcând trimitere la un sondaj realizat de Fundația 'Konrad Adenauer', care ar plasa-o pe Maia Sandu înaintea lui Andrei Năstase în topul preferințelor alegătorilor.

Integral pe AgerpresComentarii

PRECIZARE: În poza cu care ne-am ilustrat articolul puteti vedea un sindicalist care urla la oameni cu un megafon... Cu respet, "redactia"

14 octombrie 2016 0:35

E O euro-VESTE FANTASTICA - si eu (daca as fi beat, n.m.) tot pe parashoota asta transatlantica-TTIP as sustine-o, ca fuck-ce pereche buna cu Baba Parkinson-Clinton (si daca i-a supto lu' Khan, i-o lige si p'a lu' Billy-Boy, n.m.) !!! Cu respect, euro-Paulus

14 octombrie 2016 0:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.