Fostul copreşedinte al PNL, Vasile Blaga, a fost luni dimineaţă la poliţie, fiind sub incidenţa controlului judiciar, informează B1 TV.

La intrarea în Secția 1 de Poliție din Capitală, Vasile Blaga nu a făcut nicio declarație, însă în momentul în care a părăsit instituția, a spus că nu este adevărat că ar fi primit suma de 500.000 de euro de la Gheorghe Ștefan și că își va dovedi nevinovăța în instanță.

Vasile Blaga a cotestat măsura controlului judiciar care a fost impusă în cazul său și urmează să afle dacă magistrații îi vor ridica interdicțiile impuse de anchetatori.

Fostul copreședinte PNL este aczuat de trafic de influență după ce, potrivit procurorilor, ar fi primit suma de 700.000 de euro, din care 500.000 de euro de la fostul primar din Piatra Neamț.

Integral pe Curierul NationalComentarii

tr Da-i doamne romaninului mintea de pe urma. Vasile Blaga , ai contribuit , in calitate de sef al campaniei electorale la instaurarea celui mai odios guvern, Basescu Udrea Boc . Rezultatele actiunilor tale au fost: inchiderea a cca 80 spitale ( construite inclusiv de stramosii tai ), marire TVA de la 19 % la 24 %, subminarea educatiei si sanatatii prin micsorarea drastica a salariilor profesorilor si medicilor, reducerea pensiilor, asta in timp ce voi in gasca va jucati cu sume de ordinul milioanelor (bani necontabilizati). Nu uita Vasile Blaga si toti cei asemenea tie ca banii cistigati necinstit se va alege din ei praful si pulberea. In orbirea voastra v-ati vindut sufletul pentru un pumn de arginti

3 octombrie 2016 14:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.