Denis Alibec susţine că n-a semnat cu Steaua, în ciuda faptului că Gigi Becali a anunţat că jucătorul va îmbrăca tricoul ”roş-albastru” în următorii cinci ani. Atacantul de 25 de ani a amânat răspunsul până după meciul cu AS Roma, din grupele Europa League.

Gigi Becali susţine că a reuşit să-l transfere pe Denis Alibec şi Astra urmează să primească 1,5 milioane de euro, lucru confirmat inclusiv de Marius Şumudică. Patronul Stelei a oferit detalii şi din presupusul contract al lui Alibec cu Steaua: durata de 5 ani, cu 13.500 de euro pe lună în primul sezon şi câte 20.000 de euro lunar în următoarele patru.

La plecarea spre Roma, Alibec a evitat să comenteze prea mult această situaţie. Atacantul român spune că nu s-a înţeles cu nimeni şi a lăsat de înţeles că a amânat discuţiile până după meciul cu AS Roma: ”N-am semnat cu nimeni, nu m-am înţeles cu nimeni. Vedem ce se întâmplă după meciul de la Roma. Dacă Şumudică hotărăşte să nu mă mai folosească... nu pot să mă bag singur în teren”, a declarat Denis Alibec la plecarea spre Roma.Integral pe ProSportComentarii

oprean ioan Dle Becali, vei regreta mult optiunea aducerii lui Alibec la Steaua. Este talentat, dar fara vointa, delasator, certaret, ingimfat, fara rezistenta fizica, fumator inrait si...pot continua. Este, daca vreti, un Iancu la patrat. Nu va sta mai mult de doua sezoane la Steaua. Ai irosit banii. Cu Budescu ar fi fost identic. Focuri de paie.

28 septembrie 2016 14:15

Adrian Un cretin pacat de talent !!

28 septembrie 2016 13:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.