După ce a fost huiduită ieri la intrarea în Penitenciarul Gherla de către angajaţii închisorii, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, îşi continuă marţi, 27 septembrie, vizita la Cluj. Azi, de la ora 10.00, participă la o conferinţa finală a proiectului „Înfiinţarea unui centru terapeutic pentru femei în cadrul Penitenciarului Gherla". Centrul constituie rezultatul unui parteneriat între Penitenciarul Bredtveit din Norvegia şi Penitenciarul Gherla.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ministrul Justiţiei, Raluca Prună , participă marţi, 27 septembrie, la o conferinţă ce marchează finalul parteneriatului dintre Penitenciarul Gherla şi Penitenciarul Bredtveit din Norvegia.

Cele două structuri derulează din aprilie 2014 un proiect în urma căruia a fost creat în cadrul Penitenicarului Gherla un Centru Terapeutic pentru Femei la Gherla. Proietcul se va finaliza în decembrie, anul acesta, şi este în valoare de 1.232.437 euro, fiind finanţat printr-un grant acordat de Norvegia în cadrul Programului RO 23 Servicii corecţionale, inclusiv sancţiuni non-privative de libertate.
Integral pe AdevărulComentarii

mircea Raluca umbla prin targ ca o naluca cu Pruna in gura

27 septembrie 2016 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.