„O susţin pe Maia Sandu şi o încurajez să ducă până la capăt, cu putere şi convingere, bătălia politică cu oligarhii şi cu politicienii care i-au trădat şi i-au furat pe cetăţenii Republicii Moldova”. Declaraţia a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei în cadrul unei întâlniri la Bucureşti cu preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, transmite IPN.


„Am întâlnit astăzi o femeie puternică, un politician care îşi iubeşte ţara şi care trebuie sprijinit de toţi oamenii oneşti şi liberi care vor să scoată Moldova din mâinile oligarhilor şi să îi dea un sens clar democratic în acest moment de răscruce”, a declarat Monica Macovei.

Discuţiile dintre europarlamentar şi preşedintele PAS s-au concentrat pe situaţia politică din Moldova, reforma reală a justiţiei, recuperarea şi confiscarea banilor furaţi de politicieni şi încurajarea intrării în viaţa politică a cetăţenilor care doresc cu adevărat schimbarea şi modernizarea ţării.

Integral pe AdevărulComentarii

macovei + basescu la inchisoare pe viata "Toate "tunurile" date economiei nationale de catre grupurile infractionale organizate din domeniul retrocedarilor, ii au drept complici principali pe mafiotii (sau tradatorii?!) Basescu si Macovei, care in 2005 au pus la cale "pachetul de Legi" ale Justitiei si Proprietatii, pe care l-au aprobat prin asumare de raspundere guvernamentala, deoarece erau pe "cai mari" si nu puteau fi blocati de nimeni, mai ales ca se prevalau de baza teoretica pe care le-o asigura nefericita gaselnita "Restitutio in integrum", a lui Corneliu Coposu! Cine ar fi indraznit sa "cracneasca" impotriva acestei Legi criminale si tradatoare la adresa Romaniei (Legea 247/2005) ar fi fost imediat taxat drept comunist si pus la stalpul imfamiei pentru ca se opune "repararii" ororilor comuniste! DNA-ul trebuie sa-i cheme la audieri pe Basescu si Macovei, pentru ca acestia sa spuna poporului roman cine le-a "comandat" o asemea Lege? Daca acest grup infractional organizat (Basescu-Macovei) nu ar fi actionat la comanda, si ar fi fost interesat, chiar si in mica masura, de apararea intereselor Romaniei, ar fi "plagiat" Legea maghiara in domeniu, care incheiase DEMULT operatiunea de retocedare fara a produce jaf in avutia Tarii! Deci, asteptam ca DNA-ul sa ancheteze primul grup infractional organizat din domeniul retrocedarilor, grupul Basescu-Macovei!"

24 septembrie 2016 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.