Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 67 de ani, a făcut o serie de afirmaţii critice la adresa Franţei, susţinând că în viitorul apropiat va fi locuită de imbecili, dar şi cu privire la cinematografie. În acelaşi timp, artistul l-a lăudat pe liderul rus Vladimir Putin.


Într-un interviu recent acordat cotidianului italian „Corriere della Sera“, Gérard Depardieu s-a plâns că în ţara sa natală nu mai există libertate, iar oamenii sunt manipulaţi. De asemenea, actorul consider că Franţa se află în pericol de a deveni „un Disneyland al străinilor, populat de imbecili care vor produce pentru stărini vinuri şi brânzeturi care duhnesc“, scrie „The Telegraph“.

Intervievat cu ocazia lansării noii sale cărţi, „Innocent”“, Depardieu a lăudat încă o dată meritele preşedintelui rus Vladimir Putin, care i-a acordat cetăţenia rusă în anul 2013. Depardieu a subliniat faptul că nu se mai simte francez, ci este „un cetăţean al lumii“, şi a denunţat procentul de impozitare a averilor din Franţa.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.