Fotbalistul Nicolae Stanciu a fost transferat duminică de clubul Steaua București la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro, a anunțat finanțatorul grupării roș-albastre, Gigi Becali.

Integral pe AgerpresComentarii

jiji Cine spune ca Becali este prost? El este numai analfabet, dar de afaceri are habar. Pe Stanciu a dat 1 milion acum trei ani, i-o mai fi dat , desi nu cred 500 000 salariu si acum il vinde cu 9,8 milioane Castig net 8,3 milioane. Barvo!

29 august 2016 16:45

borcica Sper ca Dumnezeu sa se trezeasca si sa isi ceara reversul pentru atatea beneficii acordate nemernicilor de la fcsb. Infractori, aroganti, excroci, vai mama lor ! Aproape toti fcsb-istii au venit inapoi dupa un an, la fel si marele antrenor ! Este adevrat au pus conditii financiare super, pentru a pleca de la prostii care i-au cumparat cu bani grei . Cum este ba cand mananci, te imbraci, te distrezi, cheltuiesti sume colosale din bani obtinuti aiurea , prin inselaciune ? Astept, o mare rasplata pe care trebuie sa o plateasca nemernicii divinitatii pentru marele serviciu care i se face nemeritat ! Blestemata fie fcsb si escrocii ei !

29 august 2016 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.