Schizofrenie, tulburări bipolare sau tendinţe suicidare sunt doar câteva dintre bolile la care sunt predispuşi oamenii în funcţie de zodie. Mai multe studii dezvăluie cum luna naşterii îţi poate schimba traiectoria vieţii, în funcţie de problemele medicale întâmpinate.


Înca din cele mai vechi timpuri, oamenii priveau pe cer pentru a căuta răspunsuri la întrebările lor. Pe măsură ce au acumulat mai multe cunoştinţe, au apărut astrologii, iar stelele au început să le "vorbească".

În prezent, există persoane care au ajuns să nu plece la serviciu înainte să afle ce le rezervă astrele, folosind aceeaşi sursă pentru a-şi alege partenerul, data nunţii sau destinaţia lunii de miere.

Conform astrologilor, luna naşterii poate spune inclusiv bolile pe care oamenii riscă să le dezvolte:
Schizofrenia şi tulburările bipolare sunt mai frecvente la persoanele născute în zodia Capricorn, Varsator şi Pesti

Schizofrenia şi tulburare bipolare sunt studiate intens, fiind două dintre cele mai frecvente tulburări de personalitate, care afecteaza întreaga viaţă a pacientului. Unele studii au analizat incidenţa acestor boli în rândul pacienţilor, constatând că persoanele născute în ianuarie, februarie şi martie au cel mai mare risc de a dezvolta aceste boli. Un studiu efectuat la Universitatea Regina Maria din Londra, a arătat că luna ianuarie este luna în care se nasc cei mai multi pacienti cu schizofrenie, fiind urmată îndeaproape de februarie şi martie, scrie lifehack.org.
Integral pe AdevărulComentarii

Ce fac cretinii din zodia lui Felix prea-ncurlinsul. Sa-ţi cadă blestemul în sân putoareo. Senatoarea Cristiana Anghel l-a blestemat pe Emil Boc, după ce primarul Clujului a spus că „va milita întotdeauna împotriva pensiilor speciale“. Cristiana Anghel este unul dintre parlamentarii care, dimpotrivă, au militat fervent pentru acordarea pensiilor speciale, în special pentru demnitari.

28 august 2016 21:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.