Berbec

Trebuie sa faceti mai multe treburi concomitent. Nu scapati sansele care vor aparea pe parcurs, chiar daca va vor distrage atentia. Trebuie fie sa renuntati la ceva, fie sa chemati pe cineva in ajutor. Intalnirile si informatiile pe care le detineti sau le veti primi va vor ajuta sa priviti totul cu alti ochi. Evitati contactul cu persoanele care concureaza cu dumneavoastra sau va invidiaza. Tot ce are legatura cu bani, amanati pentru cateva zile.

Taur

Este o zi pe cat de complexa, pe atat de interesanta. Multe vor depinde de persoanele cu care veti intra in contact. Este o perioada buna pentru intalniri romantice. In schimb, la serviciu pot aparea probleme si conflicte. Intocmiti o lista a problemelor pe care le aveti de rezolvat, dar ocupati-va de cele mai importante. Evitati sa dati ochii cu sefii si nu sperati la o prima.

Gemeni

Organizati-va corect ziua de munca si nu uitati de odihna. Nu va asumati prea multe sarcini si nu considerati ca detineti adevarul absolut. Priviti in jur cu ochii prietenilor. Daca intentionati sa incepeti ceva nou, eforturile vor fi substantiale. Evaluati-va fortele, cheltuielile si grupul de sprijin. Nu aveti incredere in simpatii, nu credeti pe nimeni pe cuvant. Abordati totul cu pragmatism, echilibrat. Nu amanati rezolvarea problemelor, tineti la zi corespondenta, contactati telefonic persoanele care trebuie.

Rac

Consumati multa energie si timp pe discutii. Nu orice val de inspiratie poate fi constructiv. Nu va lasati antrenat intr-o aventura sau ceva riscant, respingeti invidia altora. Trebuie sa dati dovada de prudenta in situatiile in care trebuie sa alegeti, sa raspundeti nu doar pentru sine, dar si pentru un grup de oameni. Vorbiti mai putin despre persoana dumneavoastra, ascultati-i mai mult pe ceilalti. In relatiile intime importanta este receptivitatea. Nu va grabiti, bucurati-va de atentia care vi se acorda.

Leu

O perioada dificila si trebuie sa observati mai mult, sa va corectati planurile, sa faceti modificarile care trebuie. Atentie la semnele care va pot conduce spre ceva sau, dimpotriva, va pot indeparta de ceva. E posibil sa aveti nevoie de o ironie salvatoare pentru ca emotiile sa nu va invaluie in totalitate.
Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.