teaua promite să se răzbune pe teren, după farsa de la meciul cu Manchester City, la care fanii dinamovişti au orchestrat o coregrafie a cărui mesaj a fost "Doar Dinamo Bucureşti". Antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, promite că elevii săi vor da răspunsul la marele derby de sâmbătă.

"Mai sunt trei zile până la meciul cu Dinamo. O să vedem ce se întâmplă. Tăvălugul e în deal şi pleacă. Vedem peste trei zile ce se întâmplă. Până atunci, fiecare e liber să facă ce vrea.

Sabia a fost scoasă din teacă şi se ascute. Noi vom da singurul răspuns la acest mesaj sâmbătă, pe teren", a spus tehnicianul vicecampioanei.

În acelaşi timp, Reghecampf este de părere că infinitele discuţii dintre CSA Steaua şi echipa de fotbal au jucat un rol important în ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Manchester City.

"Eu cred că acel mesaj ne-a unit pe toţi, pe toţi cei care iubesc Steaua. Ar trebui să fie un semnal şi pentru oamenii de la CSA. Gigi face orice să revenim la normal, dar nu poate plăti 40 de milioane pentru ceva ce nu există. Investeşti 40 de milioane în echipa de fotbal, în stadion, într-o bază sportivă, în lucruri pe care le poţi folosi", a precizat Reghe.


Comentarii

Uta bai fatalau asa ai mancat cacact si cu Manche ,mai bine vezi ca esti un antrenor prost scolit de muiere.Cum sa ai victorii cu alde Popa care alearga ca tampitul si paseaza aiurea ,cu Pintili care rupe tot ,etc etc etc ,gloage aduse de muiere !!Esti o nulitate !!Nu tu ai calificat Steaua ci forma si lotul mai prost al cehilor.

18 august 2016 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.